Handelsbetingelser

Betaling

Alle varer i shoppen kan købes på følgende måde:

Betalings måder:

Kreditkort / mobilepay

Konto overførsel til konto 6695-1001642703 Lunar Bank

Ved Paypal bedes du kontakte os

Købte varer sendes først efter reg. af beløb på vores konto.

Bemærk at ved overførsel fra udlandet beregnes et omregningsgebyr.

Money transfers from other countries will be added 7 euro´s in exchange for transfers to another bank.Also the shipping costs are different , please ask before buying.

1.Du vil altid modtage en mail med oplysninger om det købte samt forsendelses omkostninger.Alle varer sendes med den valgte transportør

2.Evt. reklamationer skal ske straks efter modtagelse og inden 24 timer

2b. Tilbudsvarer og nedsatte modeller tages ikke retur

3.Da næsten alle modeller i dag er meget fine med mange småting og detaljer kan vi ikke garanterer at der ikke er et rotorblink , lygte eller andet der falder af under transport.Det skyldes den hårde behandling pakkerne mange gange får inden de når ud til kunden.Disse skader kan vi ikke erstatte 

bytte- og fortrydelsesret

Varen kan ombyttes til anden model , der refunderes ikke penge (modeller der har været pakket ud af original embalage byttes ikke)

Udgifter til retur forsendelse refunderes ikke

Bestillingsvare (ikke lagervarer) tages ikke retur

Når der er tale om en ren returvarer/ombytningsvarer, vil udgiften til returneringen tilfalde dig, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. Vi betaler til gengæld for, at den ny-ombyttede varer sendes til dig igen. Du bærer risikoen for varen fra varens levering, og ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

Fortrydelsesretten løber fra dagen efter, du har modtaget varen. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag, forlænges fristen til den kommende hverdag.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Du kan de første 5 dage efter en handel få ombyttet en vare, såfremt den er i original embalage og ikke har været ude af æsken

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen og modtages ikke på pakkeshop.

BEMÆRK

Alle modeller har været ude af æsken og er kontrolleret for defekter

(Der tages forbehold for tryk/skrivefejl)

Modtagelse af ordrebekræftelse

Når du har afgivet en ordre hos Kongeaensmodelhobby.dk modtager du en kvittering for vores modtagelse af din bestilling. Husk at være opmærksom på, at ordrebekræftelsen kan havne i spammail.

Afsendelse & fragt

Ved modtagelse af din ordre vil vi hurtigst muligt pakke den, samt afsende med en af vores samarbejdspartnere. Du vil modtage en ny mail, samme dag ordren afsendes.  Vi bruger forskellige leveringsselskaber, herunder PostNord, Bring, GLS og DAO. Leveringstiden er normalt 1-3 hverdage, hvis ordren afgives inden dagens deadline. Prisen for levering fremgår tydeligt inden betaling. 

Du vil altid kunne få et track and trace nr. så du kan følge din pakke, fra vores lager og hjem til dig.

Vi bestræber os på at levere din ordre hurtigst muligt. Den angivne leveringstid er vejledende, og Kongeaensmodelhobby.dk kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle forsinkelser.

Tilbagebetaling

Når vi modtager varen, tjekker vi den og du får tilbagebetalt det beløb, du har indbetalt til os ved købet (herunder leveringsomkostninger – det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder). Beløbet bliver altid overført til det samme betalingsmiddel, som du betalte købet med. Har du fx betalt med et betalingskort, tilbageføres beløbet til det betalingskort, som du brugte ved købet.

Bemærk: Du kan miste dit købsbeløb helt eller delvist. Det sker, hvis varens værdi er forringet fordi:

 • du reelt har taget varen i brug
 • den er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den
 • du har håndteret varen på en anden måde, end det var nødvendigt, for at du kunne fastslå varens art, egenskaber mv.
 • du har ikke fulgt de begrænsninger i fortrydelsesretten, der følger af plombering, varetype m.m.

OBS. Varen skal returneres i original emballage.

Husk at varen altid skal sendes i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelse. Du har nemlig selv ansvaret for varen indtil vi har modtaget den. Gem derfor postkvittering inkl. oplysning om fragtomkostninger samt evt. track and trace nummer.

Persondata

Når du skal handle på hjemmesiden eller kontakter os, skal du i mange tilfælde opgive følgende oplysninger:

 • Navn
 • Adresse
 • E-mailadresse
 • Kort oplysninger
 • Telefon/mobilnummer

Registreringen af disse oplysninger er en forudsætning for at f.eks. købet kan gennemføres. Ovenstående data bliver gemt med oplysninger om, hvilke varer du har købt i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, som oplysningerne vedrører, jf. bogføringslovens § 10, hvorefter oplysningerne slettes.

Oplysninger videregives eller sælges ikke til tredje-part, medmindre dette sker i forbindelse med en omstrukturering eller et helt eller delvist salg af virksomheden. Eventuel videregivelse i sådan situation vil ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning.

I forbindelse med køb og henvendelser vil vi også gemme:

 • Købs- og adfærdshistorik, bl.a. hvilken type vare eller tjeneste du har købt, og hvornår du købte dem
 • Servicestatus, servicehistorik, returneringer, reklamationer, reparationer 

MVH.

Kongeåens Modelhobby